Anyanyelvi Mészárszék

A bejegyzéseimben igyekezni fogok a mindennapi nyelvhasználatból érdekességeket vagy hibákat kiragadni, és leírom a véleményemet hozzá.

Friss topikok

Címkék

anyanyelv (1) avagy (1) deviszont (1) nej (1) nyelvtan (1) vagy (1) vej (1) Címkefelhő

HTML

A legelején szeretném leszögezni, hogy nem vagyok sem nyelvész, sem nyelvtanár, viszont kimerítő és átfogó kiképzést kaptam gimnáziumban egy nagyon inspiratív tanárnőtől. Eleinte szokatlanok voltak a módszerei, ma viszont már el sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet másképp a magyar nyelvet oktatni.

Ha az itt papírra vetett dolgokkal el tudom érni, hogy 1-2 ember helyesebben írja, beszélje az anyanyelvét, már nem jött létre ez a blog hiába. Nem fogok világrengetően nagy igazságokat kimondani, csak szóvá teszek pár furcsaságot, ami a mindennapi életem során szembejön velem.

Ahogy az egyetértő, úgy az egyet nem értő kommenteket, építő kritikákat is várom szeretettel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyanyelvimeszarszek.blog.hu/api/trackback/id/tr893570779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása